Netværk & kabling

Vi tilbyder en række alsidige løsninger inden for computernetværk, telefonsystemer og antenneanlæg. I samarbejde med kunden udvikler vi en driftsikker netværksløsning, der passer til den enkelte virksomhed, og som lever op til alle krav. Har I behov for en løsning, der integrerer flere systemer, finder vi en brugervenlig og fremtidssikret løsning.

I de nye installationsstandarder for 10Gbit, anbefaler vi skærmede kabler. Det gode ved skærmede kabler er, at de i sig selv er sikret mod udefrakommende støj. Respektafstanden på uskærmede kabler er 10 gange større end tilsvarende skærmede kabler.

For at tingene fungerer optimalt i din virksomhed, er det nødvendigt at have et godt lokalt netværk, da det er en vital del for at tingene fungerer. Kabler, der transporterer datasignalerne, har en stor del at sige hvad angår hastighed. Kablet er af altafgørende betydning, men alt hvad der fremføres sideløbende med datakablet har også stor betydning.

Vi løser naturligvis også opgaver for private. Det kan være ved etablering af en hjemmearbejdsplads eller ved kabling og installation af en bredbåndsforbindelse i boligforeningen.